hundemarked.no - Norges Største Hundemarked! [ Hund / Hundeutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Webshop / Hundebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]


Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hundemarked.no
  · VIP-hjemmesider
  · Hund i media
  · Gode linker
  · Hundenavn
 Kjøp og salg
  · Hunder
  · Hundeutstyr
  · Halsbånd og seler
  · Hundeklær
  · Hundemat
  · Leker/ben/godteri
  · Liggeplasser
  · Reiseutstyr
  · Trening og dressur
  · Øvrig hund
 Bransjer
  · Kennel
  · Dyreklinikk
  · Oppdrett
  · Hundefor
  · Hundeskole
  · Pensjonat
  · Hundeutstyr
  · Omplassering
 Reklamere her?
  Les mer her!VIP-Presentasjon av Kjohan » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL KJOHAN
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 218

Fra: CamillaogBitzi (24.6.2009)
Ser du har ridd Ray Brook, Nina tipsa meg om sia di. Jeg var hestepasser for Nina og Brooky som vi kalte han. Han var en spesiell hest med myyye personlighet. Ikke alle som var like trygg på han som jeg var. Veldig snill hest egentlig! Synd å høre at han var død, veldig trist. Hilsen Camilla

Fra: Roxira (15.4.2009)
Lurte egentlig litt på å dele de opp i to puljer og slippe de på beite, så jeg hele tiden har hest gående hjemme også. ;o) Ikke greit når man er avhengig av å holde på med hest... hehe.. Skal du ha noe får lån av beite? Vi kan sikkert ta oss en tur en dag vi å titte når det har fått tørket opp litt. =)

Fra: Roxira (3.4.2009)
Ok, ja er jo noen sånne perioder her i livet... Jada, vi har rukket å være med på to stevner i år allt faktisk og skal ut igjen den 18. april, så det blir spennende! =) Takk takk, hadde faktisk ikke trodd det skulle bli noen plasseringer på noen av stevnene, men så ble det på begge... hehe.. =)
Var det sånn at du hadde beite som trengtes å beites ned i sommer?

Fra: Roxira (6.3.2009)
Hei hei! Hvordan går det med deg?

Fra: Cathiex_x (28.12.2008)
ops, feil adresse.

cathrineka@bluezone.no

Fra: Cathiex_x (6.12.2008)
også, kunne du sendt meg noen filmer av dere to ? :) hoppefilmer ellerno ? du kan godt sende det på cathrineka@blueszone.no
Klem Cathrine og Golovna :)

Fra: Cathiex_x (6.12.2008)
det her er sikkert ett teit spørsmål, men greier golovna å gå på tøylen? ;p

Fra: Cathiex_x (23.11.2008)
oki, tusen takk :)
det går kjempe bra med oss! du får snart ta deg en tur :)

Fra: Cathiex_x (13.11.2008)
Hallo Kathrine :) du hakke noen flere bilder av Golovna som du kunne legge ut?
Klem Cathrine og Golovna,

Fra: Cathiex_x (17.10.2008)
Jo, Tusen takk. :)

Fra: Tøffygirl (12.10.2008)
hei! ja fikk du solgt hesten? så ho lå ute på nettet.
jeg driver å kjøper meg ny hest om dagen! har nå stallplass på spydeberg ridesenter (måtte flytte dit pga ridehus), og jeg ser etter forrytter når jeg får hesten i boks :) skal ha vet.sjekk igjen den 22 okt,så håper jeg han går igjennom å at jeg får han hjem da :) veldig snill hest,som kan en god del, og er supersnill.

ellers,så vet jeg susanne trenger noen til å ri sine,for ho har jo så mange! hehe :) VIP: ROXIRA. ho bor i lund/langli..

ellerså får du kontakte meg igjen om du vil ha mulighet til ridehus på dårlige dager ;) ser etter en som kan avlaste meg en dag i uka.resten kan jeg fortelle deg på tlf hvis du er interresert :) anette

Fra: Storhil (12.10.2008)
Det hørtes bra ut=) Er det i Østfold-området hun holder til hun også?

Fra: Storhil (5.10.2008)
Hei!
Jeg lurte på om den som kjøpte Askeladden har VIP inne her?
Hilsen Hilde

Fra: annkri (3.10.2008)
Hei!
Lurte bare på om hun som kjøpte Golovna har VIP her, og hva er navnet hennes? Glemte å si at Møre Jahna er 151 cm høy!;)

Ann Kristin

Fra: PÅL_GARPUR (4.5.2008)
Fin hest du har:9
Vil du skrive på VIP´en min å:)?
Carina

Fra: Kjohan (31.3.2008)
Fysj, så kom regnet igjen, og paddocken er bare full av gjørme;o(
Jepp, jeg skal til legen en tur til onsadg, og da får jeg videre status, regner med at jeg blir gående hjemme til lille baby kommer i juli;o)

Fra: Roxira (28.3.2008)
Går hjemme om dagen jeg også, så da kunne vi jo kanskje avtale en dag å møtes? I morgen er det Grønt kort kurs på Stall Mortensville så da blir det vel en del folk der fra rideklubben. Jeg og forrytter skal opp med ene hesten min, siden hun skal låne den for å få tatt rideknappen grad 5. =)

Fra: Roxira (2.3.2008)
Ok, kanskje jeg stikker innom å kjøper en hanne en dag! Her ute er det et jorde jeg får lov å ri på, men det er jo så myk jord her i forhold til det jeg er vant til, så det er ikke mange rideturene det har blitt på det jordet! Går med planer om ridebane på gården her til sommeren, så det håper jeg går i orden. Skal prøve å satse seriøst innenfor dressuren nå, og da er man i grunn avhengig av godt underlag å ri på! =)

Jeg meldte meg inn i rideklubben her for noen uker siden, og jeg er veldig positivt overasket over hestemiljøet her ute! Så mange hyggelig mennesker på et sted! =)
Ble valgt rett inn i styret jeg da, så det blir spennende. Det blir dressur stevne i juni og sprang stevne i august iallefall. Også blir det kurs og treninger fremover.

Skulle ha møttes en dag og skravlet litt hest! ;o) Kjekt å bli kjent med flere i området her, kjenner jo nesten ingen enda.

Fra: Roxira (28.2.2008)
Å så kjekt, er desperat på jakt etter en hanne, siden jeg mistet min i våres og hua sitter alene. Hvor mye tar dere for de?

Tenkte jeg skulle prøve å begynne å fore med ensilage på henne, og se om hun legger på seg av det. Synes hun hadde lagt på seg litt her, men nå synes jeg hun har gått ned igjen, men det skyldes nok at hun nettopp har vært brunstig igjen. Farlig å spise da! ;o)

Er du medlem av rideklubben her eller?
Rir du sprang og dressur og slikt, eller blir det mest tur?
=)

Fra: Roxira (15.2.2008)
Du som jobber i dyrebutikk, dere har ikke tilfeldigvis noen grå Sebra fink hanne for salg?

Fra: Roxira (13.2.2008)
Hei! Jeg bor i Langliveien. Hvor holder du til?
Flyttet til Skiptvet for en mnd siden. =)
Ja, er stolt av Araber hoppa mi. Men nå ser hun ikke så bra ut for hun har slitt med hormon problemer og brunst og ikke latt seg trene når hun har vært brunstig så hun har stått mye. Også spiser hun dårlig når hun er brunstig så hun har gått ned mye. Gir henne noe urter nå som jeg håper kan hjelpe. Har så smått satt henne i gang med lett trening nå, så håper jeg å få henne fin igjen og at humøret hennes kommer på topp igjen.

Har interesse for de fleste dyr i grunn. Har to hunder også, en Greyhound og en Spansk Mynde (Galgo). Også har vi to katter hjemme i Sætre som vi skal hente etterhvert som vi kommer litt mer i orden her. For øyeblikket er det totalt 10 fugler i huset. Driver hobby oppdrett. =)

Fra: Roxira (10.2.2008)
Hei hei! Måtte søke å se om jeg fant noen fra Skiptvet her inne, og da kom vipen din opp. Har nettopp flyttet hit. =)

Fra: Tøffygirl (1.2.2008)
men ho ene jenta kan godt ha han dølen på for,slik at ho betaler stallleia for han. hvis han er snill og brukendes på tur og lett trening. og en ridetime i ny og ne for en lett øvet rytter?

Fra: Tøffygirl (25.1.2008)
hei! ring meg så tar vi en snakk :) Det er plass til to til på stallen!og jeg vet kanskje om ei som kan ri dølen,på stallen :)

Fra: Tøffygirl (16.1.2008)
hai! glemte å si at rideklubben leier lokalene nede på stallen,når det skjer noe! :)nå er det også fler ledige bokser,da to hester har reist fra oss på hver sin måte...

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2008 © Hundemarked.no - Norges største Hundeside!
Her kan du kontakte vår Kundeservice: Kontakt oss
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.