hundemarked.no - Norges Største Hundemarked! [ Hund / Hundeutstyr / Rubrikk annonser / Kjøp / Salg / Stall / Debatt / Kurs / Nyheter / Webshop / Hundebutikk / AUksjon / Nettbutikk ]


Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hundemarked.no
  · VIP-hjemmesider
  · Hund i media
  · Gode linker
  · Hundenavn
 Kjøp og salg
  · Hunder
  · Hundeutstyr
  · Halsbånd og seler
  · Hundeklær
  · Hundemat
  · Leker/ben/godteri
  · Liggeplasser
  · Reiseutstyr
  · Trening og dressur
  · Øvrig hund
 Bransjer
  · Kennel
  · Dyreklinikk
  · Oppdrett
  · Hundefor
  · Hundeskole
  · Pensjonat
  · Hundeutstyr
  · Omplassering
 Reklamere her?
  Les mer her!VIP-Presentasjon av Natalie_S » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

DAGBOKEN TIL NATALIE_S
Nyeste innlegg står først - Antall dagbokinnlegg: 364

19.11.2006:
Sløv med å skrive for tiden (ustabil internett også). men det har da skjedd ting...

Har vært opp til Tora, og hun har dratt vogn for første gang, finnes ikke redd den frøkna (festa ikke sjekene skikkelig da, slik at de var lette å få av hvis hun skulle bli skremt), en utrolig herlig liten dame å holde på med dette, skal ta med vogna ut neste gang.

Holter har fått seg ny maratonvogn, en 4-hjuls fra Olaf Nyby (og Natalie er helt blakk), men både jeg og Holter er superfornøyd med vogna, Holter er en helt annen hest å kjøre, ikke usikker i det hele tatt. Avsalppet og fin. Var på kjørekurs med Olaf i slutten av oktober, gikk veldig bra (men kjører nå uten skylapper).

23.10.2006:
Supertreeeeeg Johanne, så vi rakk bare en liten skrittetur rundt rakbanen (siden jeg skulle på styremøte i ridegruppa), men Holter jobba utrolig godt, opp med ryggen, og til tøylen hele tiden, og uten no stress, vet ikke helt hva som gikk av henne jeg, men herlig å ri:)

22.10.2006:
Tidlig i stallen, og der hadde noen vært på raid, såg ut som en tornado hadde vært løs der inne (dvs et dølahest, evt shettis syndrom ifølge Mari, og jepp; Prinsen og Kjartan hadde vært på frifot den natta). Red Holter i hallen, samme som på forrige kurs, bøy/tøy, få ettergift på innvendig tøyle, så kreve mer samling, kjempefin hest. Trente endel på enhåndsfatning også...og jeg fikk til en versade på en hånd:)

21.10.2006:
Fyllesyk...Slapp Holter rundpaddocken så hun fikk løpe litt, den gamle damen tok et par luftige bukkesprang:) Hopp og sprett. Ca 20-25 min, Natalie vil hjem til senga igjen.

18.10.2006:
Temakveld i konkurransekjøring med NTNUI Ridning. Marit instruerte meg og Holter, og samtidig publikum, kjørte presisjon, Holter var litt usikker innimellom, var veldig mørkt så hun såg nok litt lite bak skylappene stakkars, men gikk stort sett veldig bra, og i en stabil form. Ca 1 t 20 min. Litt svett hest.

16.10.2006:
Ridetur sammen med Johanne og Amadeus, rei oppp Skråstien og ned ved Lian Herregård, litt over 1 time, kun skritt, rolig og avslappa hest, koselig tur.

15.10.2006:
Ridetime for Torill (Solveig ble syk i dag). NÅ er det gøy å ri nå:) Holter var helt utrolig, mellom hjelperne og så lett og var at tøylene like gjerne kunne vært sytråd, utrolig herlig arbeidstrav, trente på samling, og hun kom godt under seg i perioder, gikk opp noen lys i versadene også (dvs Natalie må slutte å gjøre så mye), men hun åpner seg fortsatt ikke helt foran (slik hun gjør under lange tøyler på bakken), så vi skal prøve Boz´ern sin bomløse sal, og se hva Holter sier til det. Skal også begynne (dvs prøve) å ri på stang nå (Holter går jo veldig avslappa og fint under kjøring på postkandar, så jeg tror hun vil like det), også må Natalie lære seg å ri med to par tøyler (blir nok ikke lett;)).

2.10.2006:
Tømmekjøring i hallen i en drøy halvtime, gikk som ei klokke på høyre hånd, tok litt lenger tid før hun søkte støtte på venstre, men kom etterhvert. Trente overganger og økninger. Flink jente.

1.10.2006:
Besøkte Tora i går, hun har vokste endel den siste måneden - men fortsatt like søt og snill. Tømmekjørte først litt på banen, litt trav, men mest skritt, flink jente. Så hilste vi på roadcarten, den var interessant;) Satte henne i vogna og gikk litt med den (uten å feste den), ingen problemer, kjempeflink hest:)

30.9.2006:
Rei time for Torill i dag tidlig, trente på samling/økning kun ved bruk av sete, veldig lydig og var:) Rei ellers sjenkelvikninger (jobber bedre her nå) og versader (bedre tverring nå, men må begynne å kreve litt mer). Gikk veldig fint og stabilt på slutten, jobbet godt med rygg og rompe, flink hest. Sliten og svett. Slapp henne ut sammen med Cico på gressbeite etterpå, det var visst stas:)

Skal til Skogn og besøke Tora senere i dag, gleder meg, skal tømmekjøre og sette henne i vogna (ikke spenne for):)

28.9.2006:
Kjøretime for Marit. Litt anspent i starten, går fortsatt og kjenner på den tanna si når jeg kjører, og tuller litt. Men løsnet etterhvert, og gikk som ei klokke, kjempefine vendinger etterhvert, fine overganger, og skrittet godt på tøylen. Men banen var helt forferdelig å kjøre på, "det humper og dumper i ruta vår", Holter hater slik humpete vei, og blir litt stressa av det. Lurer også på om jeg skal kjøre litt uten skylapper, for Holter blir veldig usikker hvis det er andre i nærheten, tror hun tror de skal kjøre henne ned eller no;) Men super hest, ble veldig sliten og svett.

27.9.2006:
Kjøretur og besøke Maria og Castro, Tora og Silje/Gnisten var også med. Kaffeslabberas;) Var ute i nesten 3 timer (med en laaaang pause), Holter gikk godt til tøylen hele veien hjem, ble litt sliten, selv om det kun gikk i skritt. Fått B-vitamin sprøyta si.

25.9.2006:
Dressur med lange tøyler i hallen i nesten 1 time. Fin flyt i alle øvelser (versader/kontraversader, travers og renvers, samt piruetter/bakdelsvend.), litt ustabil på høyre hånd innimellom, men løsnet etterhvert. Flink jente.

21.9.2006:
Rei dressur på utebanen - ubeskrivelig herlig hest, gikk helt 100% mellom hjelperne, og jobbet skikkelig godt med ryggen, supre vendinger - som en drøm å ri - "verdens beste hest" idag!! Red i ca 45 min, slutta mens leken ennå var god:) Arnica massaje etterpå.

Holter ble veldig løs i magen etter overgangen til høy i år, og det gikk aldri over,itilleg til at hun spitse lite, så jeg fikk dyrlege til å se på henne - fant ingen sykdomstegn (har aldri virket syk, og hadde normal temperatur), men ga henne b-vit sprøyte (som hun skal få hver uke i 4 uker - Natalie blir etterhvert veldig god til å sette sprøyter, men Holter kan vel risikere å få sprøyteskrekk;)), samt kortisonsprøyte. Fikk også 2 bahnmint (det skulle hun uansett ha), og en tarmpasta kur i en uke. Ble bedre etter kuren, og blodprøvene viste ingenting galt. Nå er hun sitt vanlige jeg igjen; spiser opp maten sin, og bæsjen har tatt pæreform igjen:)

21.9.2006:
Leeeeenge siden sist nå. Sommeren er over. Holter og Tora har kost seg på sommerbeite hjemme i Sunndal, sammen med Amadeus og Alma i sommer også. Har trent Tora en del, hengerlasting og tømmekjøring, men også løshopping og mønstringstrening, og alt har gått lekende lett, Tora har visst arvet mye fra sin mor, og godt er det. Holter har rett og slett vært fantstisk i sommer, og dressuren har vært som en drøm, hun går godt mellom hjelperne, til tøylen, og jobber nå veldig stabilt med ryggen, skikkelig schwung i travet. Med lange tøyler trener vi nå piruetter/bakdelsvendinger, og renvers/travers i trav, kjempefin flyt nå. Ellers har det blitt endel styrketrening/kondis trening på Åsbrona. Samt tømmekjøring, ikke noe kjøring, siden jeg ikke fikk tatt med vogna hjem:(

25.6.2006:
Lenge siden jeg har sett go´jenta mi nå, nesten 3 uker!!! Men har vært på en kjempefin ferie i sør-Europa da, og Holter har blitt tatt godt vare på av forrytterne sine:) Tar med både Tora og Holter hjem til Sunndal i dag, der de skal står på sommerbeite frem til skolestart i august. Holter gleder seg veldig til å få grønt fress nå;)

3.6.2006:
Bitteliten tur i stallen, slapp ut hester, møkka og ordna for, før jeg måtte hjem til nyrefysiologien igjen...snart ferie!!!!!!!!!!!

31.5.2006:
Rei en liten kveldstur sammen med Johanne og Amadeus, rei ned vaadanstien, så opp langs lysløypa, gjennom skogen og hjem. Kun skritt, ca 45min. Snill hest og koselig tur.

30.5.2006:
Ridning på utebanen, bøy og tøy, rolig økt.

25.5.2006:
Red time for Torill i dag. Kjempefin hest, løsgjort og gikk stabilt til utvendig tøyle, herlig å ri. Må jobbe litt for å få ettergiften på høyre hånd, men kom etterhvert. Har aldri gått i så fin samling før, kjente hun virkelig var mellom hjelperne - kjempegøy:) Nesten 1 1/2 time tilsammen.

24.5.2006:
Kjøretrening i dag (med fotosession;)). Prøvde oss først på utebanen, men der var det så humpete at vi gikk i hallen istedet. En helt annen hest å kjøre nå, selv om jeg fortsatt må slite litt med å få henne til utvendig på høyre hånd (hun kjenner nok litt etter i munnen ennå), men hun gikk etterhvert veldig bra. Som vanlig, kjempefin på venstre hånd. Og et godt taktfast trav. Prøvde oss på litt presisjon for moroskyld også:) Litt over 1 time, sliten hest.

20.5.2006:
Ridetur i marka, red til Stykket så over til Fjellseter stien, ned til Lian. Kun skritt. Litt over 1 1/2 time. Fin tur.

17.5.2006:
Tidlig i stallen i dag, kjøretrening i hallen, måtte jobbe endel for å få henne til utvendig tøyle på høyre hånd, men vi fikk det til ihvertfall i dag!!!! Gikk kjempefint på slutten, også i vendingene, herlig hest, ikke helt stabil som før, men håper vi er på riktig vei nå, holdt ikke på så lenge siden hun gikk såpass bra, tilsammen 1 time, skirtta en liten runde både før og etter hallen.

16.5.2006:
Holter fikk raspet tenner i dag, hadde (som jeg trodde) en stygg tannspiss øverst på høyre side (som hadde lagd sår, stakkars hesten), samt noen små på venstre side. Håper det blir bedre å være hest nå fremover da.

11.5.2006:
Rei på time for Torill, Holter var veldig "frem", så det ble mest kontraversader på langsidene, for å få henne litt roligere. Fant ut at hun har noen tannspisser på høyre side, som sannsynligvis har gjort at hun har gptt rart på høyre hånd (selv om problemene begynte kun 3 mnd etter forrige rasp, må nok raspes oftere fremover).

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
« Forrige side | Neste side »

[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2008 © Hundemarked.no - Norges største Hundeside!
Her kan du kontakte vår Kundeservice: Kontakt oss
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.